Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Огляд снігоприбиральної техніки

З метою забезпечення безперебійного руху міського пасажирського та автомобільного транспорту в зимовий період 2017-2018 років на території Саксаганського району, 29 вересня 2017 року о 10 годині відбувся огляд техніки, що буде задіяна в боротьбі із заметами та ожеледицею в зимовий період, за участю представників управління благоустрою та житлової політики виконкому Криворізької міської ради та сектору безпеки дорожнього руху Департаменту патрульної поліції Управління патрульної поліції в місті Кривому Розі.

На огляді було представлено технічні засоби підприємств, установ та організацій району усіх форм власності, які рішенням районної у місті ради закріплені за дорогами району.

Кількість представлених на огляді механізмів склала 6 одиниць. Нажаль частина техніки та механізмів була задіяна на невідкладних аварійно-ремонтних роботах. Проте, із залученням техніки спеціалізованого підприємства ТОВ «Весташляхбуд» (на підставі укладеного договору з управлінням благоустрою та житлової політики виконкому Криворізької міської ради), а також після виконання підприємствами ряду заходів з комплексного переобладнання інших механізмів засобами, що в подальшому могли б виконувати очищення доріг району від заметів та ожеледиці, кількість снігоприбиральної техніки сягне 14 одиниць.

На сьогоднішній день можна зробити попередній висновок про готовність закріплених за територіями Саксаганського району підприємств, установ та організацій до періоду погіршення погодних умов та поставити задовільну оцінку.