Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

З любов’ю в кожне серце!

В останній день вересня, в день великого православного свята - Дня святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, Україна відзначає День усиновлення. Взяти дитину, яка залишилася без батьківського піклування в свою сім’ю означає проявити милосердя. Такий вчинок заслуговує на повагу та пошану оточуючих.

З нагоди свята 29 вересня 2017 року в Криворізькому міському театрі драми та музичної комедії імені Т. Г. Шевченко відбувся V міський родинний фестиваль «З любов’ю в кожне серце».

Фестиваль покликаний приділити увагу тим людям, для яких чужих дітей не буває. Прийомні сім’ї, дитячий будинок сімейного типу та опікуни змагалися у семи номінаціях: конкурс відеороликів «Моя родина – моє багатство», фотоконкурс «Один рік з життя родини», конкурс на найкращого тата «Супертато», кулінарний конкурс серед мам «Традиції моєї родини», конкурс серед творчих родин «Талант-шоу», спортивний конкурс «Мама, тато і я - спортивна родина» та конкурс живописних, графічних робіт, предметів декоративно-ужиткового мистецтва, особистих досягнень вихован-ців «З днем народження, фестиваль!». За результатами переможці у кожній номінації нагороджені цінними подарунками.

На концерті, присвяченому п’ятому ювілейному фестивалю, були представлені творчі номери найкращих колективів міста, а після святкової програми гостей фестивалю частували смачними короваями і різноманітною домашньою випічкою, приготованою переможцями кулінарного конкурсу.

Вітаємо усіх усиновлювачів, опікунів, піклувальників, прийомних батьків та батьків-вихователів з Днем усиновлення, хай щедрість і милосердя ваших душ примножується з кожним днем, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидає Ваші серця!