Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Нарада з заступниками директора школи з виховної роботи

04.08.2021 відділом освіти виконкому Саксаганської районної у місті ради проведено онлайн-нараду з заступниками директора школи з виховної роботи та методистами закладів позашкільної освіти району, відповідальними за напрямками.

На нараді проаналізовано результативність гурткової роботи в закладах освіти району в 2020-2021 навчальному році; стан злочинності та право-порушень, бродяжництва серед учнів закладів загальної середньої освіти району за І півріччя 2021 року.

Розглянуто деякі питання організації виховного процесу у 2021-2022 н. р. щодо формування в дітей та учнівської молоді ціннісних життєвих навичок; гурткової роботи в закладах загальної середньої та позашкільної освіти в новому навчальному році; обліку учнів та роботи з учнями, які мають схильність до пропусків  навчальних занять.

Проанонсовано проведення районних заходів, запланованих у серпні 2021 року, приділено особливу увагу відзначенню Дня Державного Прапору України, 30-ї річниці незалежності України, а також інших календарних та пам’ятних дат.