Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Бібліотечний урок для вихованців табору

Цікаво і з користю проходять дні другої табірної зміни, так вихованці тимчасового табору відпочинку «Смішарики» при КЗШ №120 відвідали дитячу бібліотеку №15. В бібліотеці діти приймали активну учать у дискусії з приводу важливості книги в житті людини та роль читання в розвитку пам’яті, мислення, уяви, розширення світогляду та знань. Зустріч була дуже пізнавальною та значущою. Діти були дуже активні, вони з цікавістю переглядали книги та журнали, надані працівниками бібліотеки, грали в настільні ігри, приймали участь у вікторині. Атмосфера була плідною та надихаючою. Також до уваги дітей було запропоновано перегляд мультфільмів, що дуже потішило та розвеселило табірний загін. Кожен з вихованців після завершення заходу обрав собі книгу, яку буде читати найближчим часом, та зробив з нею «селфі» в рамках конкурсу бібліотеки. Заклад діти залишили в гарному настрої та з відчуттям повного задоволення, бо дізналися багато цікавих фактів.

Закінчилась зустріч дуже важливими словами: «Будьте частими гостями бібліотеки! Станьте її постійними читачами! Тоді книги збагатять вас».