Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Всеукраїнська акція Ecoselfi

Комфортні умови для проживання безперечно супроводжуються чистотою навколо та високою екологічною свідомістю мешканців. На жаль, часто-густо у місцях відпочинку нашого міста можна зустріти сліди такого вдалого відпочинку: пластикові пляшки, пакети або обгортки, які самі ж відпочиваючі не доносять до урни чи найближчого сміттєвого бака.

Зробити свій внесок до життя в чистому місті наразі можна долучившись до всеукраїнської акції Ecoselfi та в результаті отримати приємний подарунок від організаторів. Стати учасником досить легко: варто зафотаграфувати себе на фоні забрудненого місця, прибрати його, зафотаграфувати себе на фоні уже прибраного місця та завантажити фото на сайт https://ecoselfie.com. За кожне прибране місце учасник отримує 10 балів.

 

Акумуляція балів дозволить в подальшому отримати подарункові сертифікати. Наразі для Дніпропетровської області – це подарунковий сертифікат на навчання в онлайн-школі іноземних мов, проте подарунковий набір постійно розширюється.

Зробити місто чистішим не лише легко, а й з Ecoselfi – корисно для саморозвитку.