Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Здійснення перевірки у Державному реєстрі виборців

   Чим ближче до місцевих виборів - тим  нагальніше стає потреба для здійснення перевірки себе у Державному реєстрі виборців.

   Адже база даних Реєстру є основним механізмом для складання списків виборців, тому їх якість, залежить саме від відомостей про виборців, котрі до неї занесені.

   Є різні шляхи наповнення бази даних Державного реєстру виборців, але одним із них, і як наслідок, самим ефективним є безпосереднє звернення самого виборця до відділу ведення Державного реєстру виборців.

   В першу чергу, звертаємо увагу виборців котрі нещодавно досягли 18 річного віку, змінили прізвище, ім’я, по батькові, дату народження, а також  місце реєстрації.  Вам є за необхідне здійснити перевірку своїх персональних даних у Реєстрі виборців, через запобігання таких ситуацій, як наявність у списках виборців з невірними даними про себе або взагалі відсутність у списках виборців.

   Виборців Саксаганського району, ми з радістю чекаємо у відділі ведення Державного реєстру виборців виконкому Саксаганської районної у місті ради, за адресою: вул. Мелешкіна, 32, каб 201, 202, з понеділка до п’ятниці, з 8.30 до 17.00.

   Обов’язковою умовою звернення до відділу – є наявність паспорта або тимчасового посвідчення громадянина України.