Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Закінчилася друга відпочинкова зміна в пришкільних таборах з денним перебуванням

   От і закінчилася друга відпочинкова зміна в пришкільних таборах з денним перебуванням Саксаганського району. Впродовж 14 днів 555 дітей, в тому  числі діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, діти з сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, були охоплені змістовним дозвіллям, а саме: походами та екскурсіями, зустрічами з цікавими людьми, змаганнями. Для кожного пришкільний табір приніс щось своє, особливе, неповторне. Для одних це були нові враження від місць, у яких він раніше ніколи не був, для інших - враження від ігор, конкурсів, які щодня проводились досвідченими педагогами.

   Урочисте закриття зміни відбулось у кожному таборі. Так, наприклад, в Криворізькій гімназії № 91 відбулося закриття зміни у вигляді активних спортивних змагань, у яких взяли участь команди дитячих закладів відпочинку Криворізького начально-виховного комплексу № 35, Криворізької гімназії № 91, дитячо-юнацьких спортивних шкіл № 8, 10.  Розпочалося свято з урочистого закриття міжтабірної спартакіади 2015 року серед закладів відпочинку Саксаганського району. На урочистому закритті міжтабірної спартакіади були присутні шановні гості: заступник голови комітету з фізичної культури і спорту виконкому Криворізької міської ради Ступак О.М., депутат районної у місті ради Криворотний І.І. Усіх присутніх своїм виступом привітали вихованці дитячої спортивної юнацької школи № 8.

   Далі учасники команд мали змогу обрати змагання до вподоби: настільний теніс, перетягування канату, підтягування, «Дартс», скакалка, «Тир», кидання м’яча в кільце - саме у цих конкурсах усі команди показали хороші результати, за що отримали цінні подарунки та грамоти, які надано представниками від депутатів та спорткомітету виконкому Саксаганської районної у місті ради.