Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Першість Саксаганського району з загально-фізичної підготовки

01 червня 2018 року з нагоди міжнародного Дня захисту дітей на стадіоні комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 10» КМР (вул. Бикова, 4) відбулася першість Саксаганського району з загально-фізичної підготовки серед команд позашкільних навчальних закладів 2007-2010 років народження, в якому взяли участь 63 спортсмени (47 юнаків та 16 дівчат) з трьох команд відділень комунальних позашкільних навчальних закладів «ДЮСШ № 8» КМР та «ДЮСШ № 10» КМР (тхеквондо ВТ, плавання та регбі).  

Згідно з положенням змагання мали особисто-командний характер и складалися з шести спортивних дисциплін: біг на 60 м, біг на 1000 м, стрибок у довжину з місця, піднімання тулуба в положення сидячи за 1 хвилину, човниковий біг (3х10 м) та підтягування на поперечині.

Підводячи підсумки районної першості з загально-фізичної підготовки перше загальнокомандне місце виборола команда відділення тхеквондо ВТ з результатом особистих перемог – 7 перших місць, 3 других та 7 третіх місць; друге загальнокомандне місце дісталося команді відділення плавання з наступним результатом – 3 других місця та 6 третіх місць; третє загальнокомандне місце залишила за собою команда відділення регбі з результатом – 1 перше місце, 2 других місця та 1 третє місце.

Переможці та призери першості Саксаганського району з загально-фізичної підготовки були нагороджені медалями та грамотами.

Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний за допомогу в організації та проведенні районного спортивного заходу адміністрації комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 10» КМР в особі директора Ремінського Володимира Івановича та депутатському корпусу районної у місті ради від політичної партії «Опозиційний блок».

Поздоровляємо всіх зі святом! Пам’ятаємо, діти це - наше майбутнє! А здорові діти – здорове й розвинене суспільство!