Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Вчитель - посада гідних!

     Учителі загальноосвітніх навчальних закладів району є активними учасниками конкурсів педагогічної майстерності. Це допомагає краще зрозуміти й усвідомити значимість професії вчителя в житті країни та її майбутніх будівничих – нинішніх школярів, систематизувати надбання щоденної праці кращих педагогів, зробити крок на шляху до педагогічної майстерності.

     14 лютого 2017 року у м.Дніпро за результатами всіх видів змагань заключного ІІ етапу ІІ туру конкурсу «Учитель року – 2017» у номінації «Інформатика» І місце посів Гладкий Віталій Юрійович, вчитель інформатики Криворізької загальноосвітньої школи № 19.

     17 лютого 2017 року на базі ЦДЮТ «Дружба» відбувся міський конкурс педагогічної майстерності педагогів-організаторів «Витівник – 2017». І місце на конкурсі отримав педагог-організатор Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 14 Ромса Анатолій Анатолійович. Конкурс проводився з метою виявлення та підтримки молодих, творчо працюючих педагогів-організаторів загальноосвітніх навчальних закладів, поширення кращого досвіду, підвищення їх професійної майстерності, стимулювання до творчого пошуку, до використання оригінальних форм організації змістовного дозвілля дітей та підлітків.

     Вітаємо педагогів району й бажаємо подальших успіхів та нових перемог!