Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Міський турнір з інформаційних технологій «Віртуальний драйв – 2018»

   На базі КПНЗ «СЮТ Саксаганського району» відбувся міський турнір з інформаційних технологій «Віртуальний драйв». Захід було проведено в рамках фестивалю науково-технічної творчості «Техномарафон -2018». В ньому взяли участь команди закладів позашкільної освіти науково-технічного напряму: станцій юних техніків Саксаганського, Покровського, Довгинцівського районів, клубу науково-технічної творчості учнівської молоді Тернівського району, центру позашкільної освіти «Зміна» Центрально-міського району.

   За умовами конкурсу всі учасники підготували домашнє завдання – представлення команди у довільній формі. В ході турніру діти виконали по 10 конкурсних завдань, які вимагали від них кмітливості, логічного мислення, уміння працювати в групі та використання знань з інформатики.

   За підсумками проведення конкурсу визначено переможцями міського турніру з інформаційних технологій «Віртуальний драйв» та нагороджено грамотами управління освіти і науки виконкому Криворізької міської ради:

І місце – команда СЮТ Покровського району;

ІІ місце – команда СЮТ Саксаганського району;

ІІІ місце – команда ЦПО «Зміна».

   Перемогу в номінаціях міського турніру з інформаційних технологій «Віртуальний драйв» одержали:

- команда СЮТ Довгинцівського району – номінація «Творчий підхід»;

- команда КНТТУМ Тернівського району – номінація «Командний дух».

   Захід був цікавим та корисним і для дітей, і для педагогів. Вихованці отримали велике задоволення від веселих конкурсів, цікавих завдань та чесної боротьби за перемогу.