Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Допомога криворізьким військовослужбовцям, які виконують військовий обов’язок

            До завдань Штабу входить моніторинг потреб військовослужбовців, які виконують військовий обов’язок в зоні проведення АТО, інформаційна взаємодія з військовими частинами та іншими військовими формуваннями міста з питань організації роботи з підтримки та допомоги криворізьким військовослужбовцям. 02.02.2017 року у виконкомі проведено засідання Штабу визначено його основні завдання надані доручення щодо їх виконання.

            Зважаючи на це виконком Саксаганської районної у місті ради звертається до командирів та керівників військових формувань міста: інформуйте районний Штаб щодо існуючої нагальної потреби, що наразі існує. Саксаганський район докладатиме максимум зусиль для задоволення найнеобхідніших потреб.

            Шановні мешканці та суб’єкти господарювання району! Не залишайтеся осторонь питання підтримки наших військовослужбовців. Слідкуйте за повідомленнями Штабу допомоги криворізьким військовослужбовцям, які виконують військовий обов’язок на офіційному веб-сайті виконкому Саксаганської районної у місті ради. Також інформацію щодо роботи штабу можна отримати у секретаря штабу за тел. 64-40-17.