Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Чекаю на тебе…

           Ми живемо день за днем, навіть на замислюючись над тим скільки дітей не мають сім’ї: мами і тата.

           Завдання для дорослих людей - взяти відповідальність за таких дітей. Ми віримо, що подолання відсутності інформованості суспільства про проблеми сирітства і наявність таких дітей призведе до збільшення кількості усиновлених та влаштованих до сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

           Тільки об’єднавши разом наші  зусилля, ми зможемо подолати сирітсво в суспільстві!

           В інтернатних закладах України проживає велика кількість дітей, яким держава надала статус дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського пік-лування, та влаштувала в заклади, де проходить їх дитинство.

           В інтернатах  дітей одягають, годують, навчають, однак, як показує практика, випускники таких закладів не адаптовані до реального життя і є дуже соціально-вразливими. Лише родина для дитини, як природне середовище, здатна подарувати їй повний і гармонійний розвиток.

           Одним з інструментів допомоги дітям є висвітлення та розповсюдження інформація про їх долі у засобах масової інформації, до тих пір, поки дітей не знайдуть їх майбутні батьки.

           З метою виконати головне бажання кожної дитини – знайти родину, редакційна колегія електронного журналу «Саксаганський вісник» створила рубрику  «Чекаю на Вас…», де є  інформація про дітей-сиріт та  дітей, позбав-лених батьківського піклування. Ми сподіваємося, що розміщена на веб-сторінці інформація допоможе тим, хто бажає прийняти у свою родину дитину.

           Якщо кожна людина зміне хоча б одне життя, світ стане кращим!