Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Різдвяний турнір з баскетболу на Кубок Саксаганського району серед школярів 7-9 класів

   З метою змістовного дозвілля та зайнятості дітей в зимовий канікулярний період шляхом популяризації та розвитку юнацького баскетболу в районі, зміцнення здоров’я учнів залучаючи їх до регулярних занять ігровими видами спорту, виявлення здібних спортсменів та підготовки збірних команд для подальшої участі у міських і обласних змаганнях, з 04 по 05 січня 2016 року на базі комунального позашкільного навчального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа № 8»  (вул. Волосевича, 1е) відбувся V традиційний районний Різдвяний турнір з баскетболу  на Кубок Саксаганського району серед юнаків шкільного віку 7-9 класів, в якому цього року взяли участь 96 спортсменів з 8 команд (КЗШ  №  № 21, 68, 119, 124,  КНВК  №  35, КПНЛ,  КСШ №№ 70, 118).

   Змагання відбулися в двох групах («А» і «Б») по коловій системі, переможці яких зустрічалися між собою в півфіналі.

З перших ігор було видно, що ніхто не хотів поступатися один одному. Весь час на майданчику трималась запекла боротьба.

   Перемогу святкувала команда юних баскетболістів КНВК № 35  (тренер  Демченко  А. А.),  друге  місце   здобула   дуже   перспективна   команда КЗШ  № 124 (тренер Борбулевич І. В.), третє  місце  виборола  вольова команда КЗШ № 21 (тренер Токарчук  Ю. Т.), четвертою стала команда КЗШ № 119 (тренер Півненко А. С.).

Кращими гравцями турніру було визнано: Шатохіна Кирила (КЗШ № 21), Зайцева Владислава (КНВК № 35), Комісарчука Данила (КЗШ № 124), які отримали пам’ятні статуетки.

   Переможці та призери районних змагань були нагороджені кубками та грамотами. «Солодким» спонсором цьогорічних змагань з баскетболу для команд став ПП «Діалог Оптіма» (директор Рябчуненко Ю. С.).

   Турнір було проведено з метою виявлення кращих спортсменів для формування юнацької збірної команди Саксаганського району, яка в лютому 2016 року прийме участь у традиційних міських змаганнях з баскетболу на Кубок народного депутата України 3-х скликань Гурова В. М.

   Захід був висвітлений Криворізькою державною телерадіокомпанією.