Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Хоч випала вам доля нелегка, та сила духу в вас непереможна

03 грудня 2018 року в Центрі інклюзивного бібліотечного обслуговування людей з особливими потребами “Культурний світ без меж”, який діє у комунальному закладі культури «Міська бібліотека для дорослих» Криворізької міської ради, відбулось свято з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю. Ці щорічні зустрічі на початку грудня надають можливість дружнього спілкування, реалізації творчих можливостей людей з особливими потребами, створюють святковий позитивний настрій.

Відбулось відкриття дуже цікавої фотовиставки “Моя Україна” людини з особливими потребами Панасовського А. Б. Корисним був тренінг ”Інструменти захисту своїх прав”, який провела з показом відповідних відеоматеріалів начальник відділу правопросвітництва Першого криворізького центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Кожем'яка Н. Є. Дружніми оплесками зустрічали присутні зворушливі пісні  у виконанні відомого криворізького барда Данилова О. Е. І самі учасники свята демонстрували свої таланти, виконуючи вірші та пісні.

На святі були присутні голова Саксаганської районної ради ветеранів, представник депутата Саксаганської районної у місті ради Симонік Т. Ю. з подарунком бібліотеці.

Учасники свята щиро дякували за надану радість спілкування і висловили побажання організації таких зустрічей в подальшому.