Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Готові до захисту Вітчизни!

          З метою активізації національно-патріотичного виховання молоді, підвищення престижу предмету «Захист Вітчизни», виховання у молодого покоління почуття відповідальності 1 грудня 2016 року на базі Криворізької загальноосвітньої школи № 122 відбулися районні військово-спортивні змагання, присвячені 25-й річниці до Дня Збройних сил України.

          У заході брали участь команди з двадцяти одного загальноосвітнього навчального закладу району. Юнаки та дівчата змагалися командно по шести видами: спорядження магазину, комплексна вправа, стройова підготовка, підтягування, ривок гирі та накладання джуту та пов’язки на кінцівку.

          Перше місце здобула команда юнаків і дівчат Криворізької загальноосвітньої школи № 120, друге посіла команда Криворізької гімназії № 91, третє місце дісталося збірній команді Криворізької загальноосвітньої школи № 19.

         Переможців районних змагань було нагороджено грамотами районного відділу освіти, а також відзначено грамотами команди шкіл за перемогу в окремих видах.

          На заході були присутні представники військової частини № 3011 Національної гвардії України, які організували виставку сучасної зброї та продемонстрували екіпіровку воїна української армії.  

В умовах становлення української держави патріотичному вихованню належить пріоритетна роль. Сьогодні важливо відтворити в українському суспільстві почуття істинного патріотизму як духовно-моральної та соціальної цінності, сформувати у молоді громадянсько-активні, соціально значущі якості, які вона зможе проявити в усіх видах діяльності.