Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Осінь чарівна

Золота красуня — осінь-чарівниця!

По землі ступає, золотом іскриться.

В жовте і червоне листячко фарбує

І картини дивні, чарівні малює!

 

Осінь… Золота, пишна, щедра, багата. Такими словами називають її люди. Осінь – це щедра господиня. Вона пригощає нас рум’яними яблуками з медовими грушами та гарбузовою кашею. Осінь – чарівниця одягає ліс у золоті шати і застеляє землю яскравими кольоровим килимом.  

Сьогодні до бібліотеки-філіалу № 15 комунального закладу культури «Міська дитяча бібліотека» Криворізької міської ради завітало свято осені, а провели  свято з маленькими вихованцями комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 234» Криворізької міської ради. Юних артистів зустріла пані Осінь - бібліотекар Галина Данилик.

Разом - співали, танцювали, грали в пізнавальні ігри, відгадували загадки. А на згадку про осіннє свято кожна дитинка створила левенятко з осіннього листя і дала йому ім'я. Ці левенята тепер житимуть в дитячому садку. До цього свята осені створено осінню фотозону «Осінь - золота подружка, прошепоче вам на вушко», біля якої дітки із задоволенням фотографувалися.

Висловлюємо щиру вдячність за плідну співпрацю дошкільному навчальному закладу № 234.