Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Увага! Повторне голосування!

   25.10.2015 року відбулись чергові місцеві вибори депутатів обласної, міської, районних у місті рад, міського голови. У відповідності до Закону України «Про місцеві вибори» та за результатами підрахунку мешканці міста очікують проведення повторного голосування за міського голову, яке відбудеться 15.11.2015 року.

   У зв’язку з цією подією, відділ ведення Державного реєстру виборців звертається до всіх мешканців Саксаганського району перевірити себе у Реєстрі виборців. Це пов’язано з тим, що відповідно до Закону України «Про місцеві вибори» та постанови Центральної виборчої комісії від 25.09.2015 № 370 «Про Роз’яснення щодо складання та уточнення списків виборців для підготовки і проведення голосування з місцевих виборців» відділ готуватиме іменні запрошення виборцям та лише один список виборців для повторного голосування, тобто, попереднього списку виборців на звичайній виборчій дільниці не буде. Кожен виборець може здійснити перевірку відомостей про себе звернувшись безпосередньо до відділу ведення Державного реєстру, або, шляхом нескладної реєстрації на офіційному сайті Центральної виборчої комісії в програмному ресурсі «Особистий кабінет виборця» (www.drv.gov.ua).

   Якщо при голосуванні на дільниці 25.10.2015 було виявлено факт не включення до списків виборців, розбіжності у персональних даних – невідкладно звертайтесь до відділу ведення Державного реєстру виборців виконкому Саксаганської районної у місті ради з понеділка до п’ятниці за адресою: вул. Мелешкіна, 32, кімн. 201 з 8.30 до 17.00, перерва з 12.30 до 13.00.

   Контактні номери телефонів: 64-30-05, 64-23-50, 64-14-38.

   Нагадуємо, що при зверненні до відділу ведення Реєстру обов'язково мати при собі паспорт громадянина України або тимчасове посвідчення громадянина України.

 

Відділ ведення Державного реєстру

виборців виконкому Саксаганської

районної у місті ради