Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Про повідомну реєстрацію колективних договорів підприємств, установ Саксаганського району протягом ІІІ кварталу 2013 року

1. Криворізький професійний гірничо-металургійний ліцей.
2. Комунальний позашкільний навчальний заклад  «Центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді «Мандрівник».
3. Криворізький міський методичний центр профтехосвіти.
4. ПП «Медика Віза».
5. ТОВ «БМДЦ ПЛЮС».
6. Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 41.
7. ТОВ «Версія-Люкс».
8. ТОВ «Коновка».

9. Комунальний заклад «Навчально-виховний комплекс «Дошкільний навчальний заклад комбінованого типу - загальноосвітня школа І ступеню № 278».
10. ТОВ «АВТОГАЗ-ПАРТНЕР».
11. КПМНЗ «Криворізька міська музична школа № 3».

           

   Всього в районі діє 342 колективних договори підприємств, установ та організацій, якими охоплено 25 420 працюючих.

        

 До відома роботодавців та профспілок (представників трудових колективів) Саксаганського району!

        

   Колективний договір – це нормативно-правовий акт, який регулює трудові відносини та соціально-економічні інтереси працівників і роботодавців. Колективний договір укладається на підприємствах, в установах, організаціях незалежно від форм власності і господарювання, які використовують найману працю і мають право юридичної особи.

   Запрошуємо Вас до управління праці та соціального захисту населення виконкому Саксаганської районної у місті ради за адресою: вул. Софії Перовської, 16а, каб. 103, 108, телефон для довідок 64-30-52, де кваліфікованими спеціалістами буде надано методично-консультативну допомогу щодо укладення колективного договору, внесення змін та доповнень до нього, здійснення повідомної реєстрації.