Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Перформанс «Вони і досі в полоні» в рамках акції «Незламні мають бути вільними»

Безпрецедентна битва за Маріуполь тривала 86 днів. 86 днів відчайдушного спротиву, запеклих боїв. У складі маріупольського гарнізону було близько півтисячі криворіжців: нацгвардійців, танкістів, морпіхів, воїнів ОЗСП "Азов".

За те, що Україна витримала першу ворожу навалу, за наше право на мирне життя вони сплатили страшну ціну. Безліч загиблих та зниклих безвісти, понад 250 криворіжців досі залишаються у ворожому полоні.

Кривий Ріг пам'ятає про кожного.

Ми шануємо пам'ять загиблих. Ми молимося за повернення полонених. Ми прагнемо зцілення тих, хто повернувся пораненим, скаліченим, але незламним.

Світ має нас почути, і повернути кожного воїна з неволі полону на рідну землю. І це стане ще однією нашою перемогою на шляху до головної мети - здолання рашиста.

Тому 7 жовтня 2023 року о 10-00 годині на площі перед палацом культури "Мистецький"(вул.Бикова 2) відбудеться перформанс "Вони і досі в полоні" в рамках акції "Незламні мають бути вільними", покликаної нагадати містянам про героїчний маріупольський гарнізон. А в самому парку Саксаганський відбудеться офіційна частина заходу.

Чим більше нас, тим більша наша сила! Немає права на мовчання, є сили на боротьбу!