Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

До Міжнародного Дня людини похилого віку та Дня ветерана

Український народ завжди славився шанобливим ставленням до батьків, турботою про найстарших представників громади. Піклування про людей похилого віку – справа всього суспільства, адже саме старші люди зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними свого міста і держави. Чимало випробувань, болю і втрат довелося їм пережити та зберегти гідність, віру, любов, які вони пронесли через все своє життя.

У Саксаганському районі мешкає більше ніж 40 тисяч літніх людей.

02. 10. 2018 о 15.00 проведено у приміщенні міського комунального закладу «Палац культури «Мистецький» Криворізької міської ради районні урочистості з нагоди Міжнародного Дня людини похилого віку та Дня ветерана.

На захід запрошено 450 ветеранів району.

До початку свята присутні мали змогу переглянути виставки робіт ветеранів району. Також, у фойє присутніх вітав зі святом хор «Ветеран» ім. М. Буценка.

У заході взяли участь голова Саксаганської районної у місті ради Беззубченко В. В., голова міської організації ветеранів Дабіжа М. К., почесні ветерани району.

          Голова Саксаганської районної у місті ради Беззубченко В. В. звернувся до ветеранів зі словами привітання та вручив ветеранам району відзнаки виконкому Криворізької міської ради, Грамоти виконкому районної у місті ради.

Зі словами привітання до ветеранів також звернувся голова міської організації ветеранів Дабіжа М. К. та вручив ветеранам району Грамоти обласної організації ветеранів.

Почесним ветеранам району надано подарунки.

Художні колективи району взяли участь у концертній  програмі з нагоди свята. Під час концертної програми розіграно лотерею «Щасливе місце», проведено святкову вікторину «Кривий Ріг. Як це було», за результатами якої переможцям вручено призи.

Усі учасники заходу отримали незабутні враження.