Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Моя сім`я – мій оберіг

В останній день вересня Україна відзначає день усиновлення. Це свято людяності, милосердя, великодушності, яке невипадково збігається з днем християнських свят Віри, Надії, Любові та матері їх Софії.

Доброта і любов – головне, що ми повинні дарувати нашим дітям. Адже діти – це наша надія і наше майбутнє. Щоб ця надія здійнилася, ми, дорослі, повинні пам’ятати про свою відповідальність піклуватися про кожну дитину. Особливо про дітей, які залишилися без батьківської опіки. Турбота про них – наша спільна мета, обов’язок суспільства, держави.

З нагоди Дня усиновлення у Саксаганському районі, працівники служби у справах дітей започаткували хорошу традицію: один раз на рік вони збирають разом сім’ї опікунів, прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу однією великою родиною тих, хто не злякався труднощів, віддав частинку свого серця і душі дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування.

25 вересня 2018 року родинне свято «Моя сім`я – мій оберіг» присвячене дню усиновлення відбулося в КЗ «Міській бібліотеці-філії  № 10».

Наші сім`ї з нагоди такого свята, своїми виступами привітали талановиті мешканці криворіжжя. Для гостей звучали пісні, вірші. Свято було затишним та родинним. Всі запрошені отримали подарунки.

28 вересня 2018 року на базі ДК «Південний» пройшов фестиваль «З лю-бов’ю в кожне серце». Організована виставка робіт «hand-made», в якій прийняла участь підопічна «кришталева» дівчинка Олійник Олександра. Всі присутні були в захваті від її робіт.