Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

День працівників освіти – урочисте свято

Щороку в першу неділю жовтня своє професійне свято відзначають працівники освіти України. Поміж багатьох свят у календарі цей день особливо піднесений і радісний. Навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів.

03 жовтня 2018 року в Палаці культури «Мистецький» до Дня працівників освіти виконкомом Саксаганської районної у місті ради організовано проведення свята для працівників закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійно-технічної та вищої освіти за підтримки депутата обласної ради Доценка І. І.

Святкова програма складалася з двох частин. У фойє палацу на освітян  чекала розважальна програма, конкурси і творчі подарунки, а у глядацькій залі – нагородження кращих працівників та концерт народного артиста України співака Олега Гаврилюка.

В цей святковий день освітяни отримали привітання від голови Саксаганської районної у місті ради Беззубченка В. В. - щиру вдячність за невтомну працю, за високе служіння обраній справі, творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання.

Нагрудним знаком «Василь Сухомлинський» нагороджено Чаговця Б.М., заступника директора з навчально-виховної роботи Криворізького природничо-наукового ліцею.

Почесними грамотами виконкому районної у місті ради нагороджено сімох освітян, грамотами виконкому районної у місті ради нагороджено 20 працівників.

Громадська організація «Сімей загиблих учасників АТО міста Кривого Рогу» медалями «За натхненну працю та любов до дітей» нагородила п’ятьох педагогів.

Надихали педагогів Творчі колективи ЦДЮТ «Сонях»: зразковий художній колектив «Театр сучасної хореографії «Гармонія» та студія естрадного співу  «Зоряний шлях» подарували присутнім гарний настрій

Бажаємо всім працівникам освіти, щоб завжди щедрою на сходи була освітянська нива, а в усіх починаннях супутниками – успіх і удача!