Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Про проведення Всеукраїнського Дня бібліотек

          Бібліотеки - один з інструментів нашої цивілізації, який вже багато століть доводить свою ефективність в процесах збереження, накопичення і передачі людських пізнань.  Книга завжди буде головним джерелом знань для людини. Будь-яка інформація, викладена в інтернеті, спочатку була переписана з друкованих видань. Книги зберігаються протягом багатьох років, тільки завдяки працівникам бібліотек, і сьогодні ми можемо почитати стародавні видання виключно завдяки їх турботі, праці і любові до книги.

          30 вереня 2016 року о 10.00 у приміщенні виконкому Саксаганської районної у істі ради відбувся святковий урочистий захід, присвячений відзначенню в районі Всеукраїнського Дня бібліотек. Працівників бібліотечної сфери привітав зі святом заступник голови районної у місті ради Ігор Іванович Криворотній, творчі подарунки присутнім подарували кращі творчі самодіяльні колективи району.

          Діяльність бібліотечних установ Саксаганського району - багатогранна і над-звичайно потрібна. Вже не один рік бібліотеки надають саксаганцям вільний і без-коштовний доступ до своїх фондів, який нараховує близько 2 млн. примірників. Сьогодні ці заклади перебувають на новому етапі розвитку: реалізується низка проектів з їх підтримки, комп'ютеризації та впровадження новітніх інформаційних технологій.

          Шановні працівники бібліотек! Вітаємо Вас із професійним святом, бажаємо Вам успіхів у  благородній просвітницькій справі!