Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Голосуйте усі разом!

Ми живемо в чудовому місті Кривий Ріг, яке росте і  стає кращим, красивим і сучасним: вулиці – просторіше і чистіше, тротуари викладені різнокольоровою плиткою, вздовж яких тягнуться акуратні зелені газони. І звичайно, ми маємо найдію, що і надалі Ваші ідеї будуть направлені на його розвиток і покращення.

Так,  усі  жителі  нашого  міста  мали  змогу  протягом останніх двох місяців

подати проєкти до участі у конкурсі «Громадський бюджет - 2020». Маємо щиру надію, що всі 28 проєктів,  поданих  від Саксаганського району пройдуть вдало експертизу та кожен мешканець міста матиме можливість проголсувати  за обрані ним проекти зі списку, які на його думку є найпріорітетнішими для покращення міста.

Маючи 5 голосів, кожен має змогу віддати по 1 голосу за: проєкт шкільного закладу, проєкт дошкільного та позашкільного закладу, молодіжний проєкт, малий «муніципальний проєкт» та великий «муніципальний проєкт».

Процвітання району - це  в першу чергу заслуга його жителів , у зв’язку з чим закликаємо Вас не залишитися байдужими до проектів, які йдуть по Саксаганському району. Письмове голосування відбудитиметься  у кабінеті № 115 виконкому Саксаганської районної у місті ради (вул. Володимира Великого, 32), час роботи: з 8. 30 до 17. 00. Голосувати на сайті можна, зареєструвавшись за допомогою BankID на електронній платформі реалізації ідей для покращення твого міста http://gb.kr.gov.ua.

До спільноти громадського бюджету можна приєднатися за посиланням https://m.facebook.com/publicbudgetKR.

Не будьте байдужими – голосуйте!  Адже всі проєкти мають зробити наше місто Кривий Ріг комфортнішим, кращим та затишним.

Можна нарікати на проблеми, котрі не дають повного комфорту для мешканців і гостей нашого міста, а можна почати впливати на ті речі, котрі нам не до вподоби, щоб змінити місто на краще!