Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

До уваги отримувачів житлових субсидій!

З 10. 09. 2018 в управлінні праці та соціального захисту населення виконкому районної у місті ради буде здійснюватись видача талонів для оформлення субсидії на опалювальний період 2018-2019 років. Талони можливо замовити за телефонами єдиної приймальні: 440-17-42, 94-72-42, або безпосередньо в управлінні праці та соціального захисту населення за адресою: вул. Софії Перовської, 16а, єдина приймальня.

Звертаємо увагу, що мешканцям, які отримують субсидію на загальних підставах та у яких не відбулось змін: у складі осіб, які зареєстровані (фактично проживають), в переліку отримуваних житлово-комунальних послуг, придбання майна, товарів або оплата послуг на суму, що перевищує 50 тис. гривен, на опалювальний період 2018-2019 років житлову субсидію буде призначено в автоматичному режимі.

Наголошуємо, що за рішенням комісії строк подання заяви щодо отримання коштів невикористаної житлової субсидії може бути продовжено до 1 листопада поточного календарного року.

Враховуючи вищевикладене, запрошуємо одержувачів субсидії Саксаганського району, які не надали заяву на повернення частини суми невикористаної внаслідок економії споживання енергоресурсів житлової субсидії на оплату комунальних послуг з постачання та розподілу природного газу та постачання та розподілу електричної енергії для індивідуального опалення, що не перевищує вартості 100 куб. метрів природного газу або 150 кВт·г електричної енергії на початок нового неопалювального сезону (станом на 1 травня поточного календарного року), надати заяву на розгляд комісії із зазначенням причини неподання заяви до 01. 09. 2018.