Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Серпнева нарада педагогічних працівників району

Новий навчальний рік для школярів розпочинається 1 вересня, а для  освітян – серпневою нарадою, яка у нинішньому році проходила 30 серпня в сесійній залі виконкому Саксаганської районної у місті ради.

Серпнева нарада – це підведення підсумків за минулий навчальний рік, визначення перспективних планів роботи педагогів на новий навчальний рік, влиття у педагогічну когорту молодих спеціалістів.

На нараді голова районної у місті ради Беззубченко В. В. акцентував увагу присутніх на проблемах, які хвилюють суспільство району, адже питання освіти посідають чи не найвагоміше місце у різних сферах життєдіяльності громади.

Як спрацювали у минулому році, про готовність закладів освіти  до 2017-2018 навчального року та  про окремі аспекти підготовки до реформування освітньої галузі доповів начальник відділу освіти Іванов А.С. Про взаємодію закладів освіти та відповідних установ та служб, шляхи удосконалення співпраці інформували лікар з гігієни харчування відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарії Управління Держпродспоживслужби в м. Кривому Розі Семенова Т.І., начальник служби у справах дітей виконкому районної у місті ради Сироватка І.В., старший інспектор державної пожежно-рятувальної частини - 14 третьої державного пожежного рятувального загону головного управління державної служби надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області, старший лейтенант служби цивільного захисту Володіна В.Б.

На завершення наради кращі освітянські установи та педагоги були нагороджені грамотами.