Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Здійснення приватизації житлових приміщень у гуртожитках

   Відповідно до ст. 1, 4 Закону України «Про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків» громадяни, які не мають власного житла, більше п'яти років на законних підставах зареєстровані за місцем проживання у гуртожитках та фактично проживають у них мають право на здійснення приватизації займаних ними житлових приміщень.

   Згідно з рішенням виконкому Криворізької міської ради від 25 січня    2012 року № 916 «Про доповнення додатка до рішення міської ради від 26 січня 2011 року № 161 «Про залишення цілісних майнових комплексів у статусі «гуртожиток» та дозвіл на приватизацію їхніх жилих приміщень» надано дозвіл на приватизацію кімнат у гуртожитку будинку 12 на вулиці Качалова.

   Відповідно до рішення Криворізької міської ради від 31 січня 2015 року № 3327 «Про внесення змін до рішення міської ради від 26. 01. 2011 №161 «Про залишення цілісних майнових комплексів у статусі «гуртожиток» та дозвіл на приватизацію їхніх жилих приміщень» додаток до рішення доповнено пунктом 26, де зазначений гуртожиток на вулиці Світлогірській, 78.

   Враховуючи вищевикладене, мешканці гуртожитків, розташованих на території Саксаганського району, які бажають приватизувати займані житлові приміщення та на яких поширюється дія Закону України «Про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків», мають право звернутися до виконкому районної у місті ради для отримання відповідних консультацій за адресою: вул. Володимира Великого, буд. 32, каб. 209,  щодня з 08-30 до 17-00 год., тел.: 64-43-69.