Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Щодо врегулювання питання розрахунку та повернення до державного бюджету виконавцями житлово-комунальних послуг невикористаних сум субсидії на оплату послуг

Щодо врегулювання питання розрахунку та повернення до державного бюджету виконавцями житлово-комунальних послуг невикористаних сум субсидії на оплату послуги з централізованого опалення (теплопостачання), послуг з газо-, електропостачання для індивідуального опалення.

   30. 08. 2016 набула чинності Постанова Кабінету Міністрів України від 23. 08. 2016 № 534 «Деякі питання надання субсидії для відшкодування витрат на оплату послуг з централізованого опалення (теплопостачання), послуг з газо-, електропостачання для індивідуального опалення» та затверджено Порядок повернення до бюджету невикористаних сум субсидії для відшкодування витрат на оплату послуг з централізованого опалення (теплопостачання), послуг з газо-, електропостачання для індивідуального опалення».

   Цей Порядок визначає механізм розрахунку та повернення до бюджету невикористаних сум субсидії на оплату послуги з  централізованого опалення (теплопостачання), послуг з газо-, електропостачання для індивідуального опалення, що перевищують вартість (станом на 1 травня нового неопалювального сезону) 100 куб. метрів природного газу або вартість 150 кВт*г електричної енергії (в разі використання природного газу/електричної енергії для індивідуального опалення.

   Розрахунок невикористаних сум субсидії проводиться виробником/виконавцем таких послуг станом на 1 травня нового неопалювального сезону за особовим рахунком споживача-громадянина, якому призначено субсидію на опалювальний сезон, що закінчився.

   Розрахунок невикористаної суми субсидії проводиться надавачем послуг у разі, коли на особовому рахунку одержувача субсидії станом на 1 травня нового неопалювального сезону обліковується переплата за послугу.