Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Відбулася інформаційна зустріч з трудовим колективом комунального закладу «Криворізький шкірно-венерологічний диспансер»

   21 серпня 2014 року, у рамках проведення Єдиного Дня інформування, відбулася інформаційна зустріч з трудовим колективом комунального закладу «Криворізький шкірно-венерологічний диспансер». Вела інформаційну зустріч заступник голови Саксаганської районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради Скляр С. Л.

   Слухачі ознайомилися з лекцією «Двадцять третя річниця незалежності України: досягнення та перспективи. День Державного Прапора України», метою якої було  звернути увагу на магістральний шлях розвитку українського суспільства – формування соціально орієнтованої, демократичної, правової держави, інтегрованої у світове господарство на засадах конкурентоспроможності національної економіки. А також поінформувати про досягнення та перспективи розвитку незалежної України.

Крім того, трудовий колектив було поінформовано про третю хвилю часткової мобілізації в Україні, оголошену у зв'язку з поширенням проявів тероризму, що призводять до загибелі мирного населення та військовослужбовців у східних регіонах нашої країни, концентрацією угруповань військ на території Російської федерації поблизу державного кордону України.

   Також було повідомлено про зміни до законодавства щодо оформлення субсидій та державних допомог. Розглядалось і актуальне на сьогодні питання маркетингової стратегії міста Кривого Рогу.

   На всі запитання були надані вичерпні відповіді.

   Всього у заході взяло участь 36 осіб.