Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Підготуємо дитину до школи вчасно!

           Із року в рік у Саксаганському районі організовується робота  шкільних базарів в об’єктах малого бізнесу.

           З першого серпня почали свою роботу шкільні базари в центрі оптової торгівлі «Метро», супермаркеті «Сільпо», гіпермаркеті будівельних матеріалів «Епіцентр», гіпермаркеті «Ашан», ринку «Ювілейний».

           Шкільні базари працюють кожен день з режимом роботи з 8.00 до 18.00. В об’єктах  здійснено естетичне оформлення наглядної інформації щодо функціонування шкільних базарів.

           В об’єктах малого та середнього бізнесу організовано функціонування  куточків школяра, а саме:

- мережа магазинів «Продукти» ТОВ «АТБ Маркет» (вул. Володимира Великого, 51; вул. Володимира Великого, 24е; вул. Балакіна, 26а; мкр. Соняч-ний,7а; мкр. Гірницький,7а; вул. Курчатова, 1/66; вул. Космонавтів,13; пр. 200-річчя Кривого Рогу, 7д, вул. Генерала Радієвського, 24);

- фрешмаркет «Брусничка» ТОВ «Український рітейл» (вул. Генерала Радієвського, 1а);

- супермаркети «Варус» ТОВ «Омега» (пр. Гагаріна, 47 та пл. Шахтарської слави,1);

- магазини «Торговий дім» ФО-П Немченко І.М. (мкр. Ювілейний,6,пр. Гагаріна,55)            

           У вищеназваних магазинах пропонується широкий вибір товарів шкільного асортименту, трикотажних виробів, взуття, підручників та шкільної форми.

            Крім того, в гіпермаркеті будівельних матеріалів «Епіцентр» за адресою: вул. Бикова, 33, можливо знайти широкий асортимент меблів: письмові столи та стільці, полички для книг, комп’ютерні столи з високоякісних матеріалів та за доступними цінами.

 

День знань стане справжнім святом для школярів та студентів.

Бажаємо Вам вдалих та приємних покупок!