Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Оголошується конкурс з реконструкції пам`ятного знаку воїнів-інтернаціоналістів “Воїнів-інтернаціоналістів пам`ятаємо”

П О Л О Ж Е Н Н Я

про конкурс з реконструкції пам'ятного знаку  воїнів-інтернаціоналістів “Воїнів-інтернаціоналістів пам'ятаємо”

 

   Конкурс проводиться виконавчим комітетом Саксаганської районної у місті ради на підставі розпорядження голови районної у місті ради від 03 липня 2014 року № 105-р “Про створення організаційного комітету з проведення конкурсу з реконструкції пам'ятного знаку воїнів-інтернаціоналістів “Воїнів-інтернаціоналістів пам'ятаємо” в Саксаганському районі у 2014 році спільно з інформаційним порталом “Перший Криворізький”.  

   Місце проектування - територія, яка запропонована для проекту-вання, розташована в Саксаганському районі  міста Кривого Рогу. Біля тери-торії проектування  розташований пам'ятник  на честь 66-ої річниці виз-волення України та  Спасо-Преображенський собор Криворізько-Нікополь-ської Єпархії Української Православної Церкви.

 

 І. Мета  конкурсу. 

    1. 1 Виявлення на конкурсній основі кращого проектного рішення встановлення нового співмасштабного до оточуючого середовища пам'ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам, реконструкції, розширення та покращення існуючого благоустрою прилеглої до пам’ятника території.

 

 ІІ. Умови проведення конкурсу.

   2.1. Конкурс проводиться в три етапи:

I етап:

05 серпня 2014 року -   Початок конкурсу. Оголошення про проведення конкурсу в ЗМІ, на радіо, на офіційному веб - сайті виконкому Саксаганської районної у місті ради;

05 серпня – 15 серпня 2014 року - Отримання заявок на участь у конкурсі по реконструкції па пам'ятного знаку воїнів – інтернаціоналістів;

18 серпня – 22 вересня 2014 року - Прийом технічних проектів на конкурс по реконструкції па пам'ятного знаку воїнів – інтернаціоналістів;

23 вересня – 24 вересня 2014 року – Розміщення проектів в мережі інтернет.

II етап:

25 вересня – 05 жовтня 2014 року – інтернет голосування;

06 жовтня – 10 жовтня 2014 року – публічний захист проектів, технічна та художня експертиза, підведення підсумків та визначення переможця;

11 жовтня – 15 жовтня 2014 року - Доопрацювання технічних проектів (якщо будуть отримані рекомендації від експертів);

17 жовтня 2014 року - Відкрите нагородження переможця (переможців). Презентація технічних проектів переможців конкурсу (біля пам’ятного знаку воїнів – інтернаціоналістів).

III етап:

20 жовтня – 28 листопада 2014 року - Реалізація проекту по реконструкції пам’ятного знаку воїнів – інтернаціоналістів.

 

   2. 2. У конкурсі приймають участь представники закладів, установ організації всіх форм власності та жителі м. Кривого Рогу  з 14 років.

   2. 3. Проекти на конкурс можуть подаватися, як індивідуальні так і колективні. 

   2. 4. Усі надписи та друковані матеріали окремо взятого конкурсного проекту повинні виконуватись однією мовою (українською або російською).

   2. 5. Заявки на участь у конкурсі приймаються.  

   2. 6. Проекти   на   конкурс   надсилаються    на   електронну   адресу

[email protected], а також подаються в паперовому вигляді до виконкому Саксаганської районної у місті ради (вул. Мелешкіна, буд. 32, каб. 417).   

   2. 7. При підготовці проекту необхідно врахувати: 

   2. 7. 1  місце розташування  пам'ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам

(площа 30-ти річчя Перемоги) з різних видових точок;

   2. 7. 2 візуалізацію пам'ятника з різних видових точок центральної проїжджої  частини;

   2. 7. 3 вечірнє освітлення, лавки для відпочинку  та урни для сміття;

   2. 7. 4 архітектурну композицію при тому, що встановлений пам'ятний знак демонтуватися не буде, а буде тільки доповнюватися;

   2. 7. 5 пропорційність заявленого проекту  до масштабу території (площа реконструкції - 360 кв. м.).

        

 ІІІ. Критерії оцінювання наданих проектів.

   3. 1. Усі надані до організаційного комітету проекти для участі у конкурсі розміщуються  у рубриці  "Саксаганський район" в соціальній мережі “ВКонтакте”.

   3. 2. Користувачі соціальної мережі “ВКонтакте” із усіх розміщених робіт на конкурс, шляхом голосування, вибирають п'ять найкращих проектів.

   3. 3. П'ять відібраних кращих проектів подаються на розгляд організацій-ному комітету з проведення конкурсу з реконструкції пам'ятного знаку  воїнам-інтернаціоналістам “Воїнів-інтернаціоналістів пам'ятаємо”.

   3. 4. Члени організаційного комітету з проведення конкурсу з реконструкції пам'ятного знаку  воїнам-інтернаціоналістам “Воїнів-інтерна-ціоналістів пам'ятаємо”, шляхом голосування та врахування фінансових і архітектурних можливостей, визначають переможця конкурсу, про що складається протокол, який підписують всі члени організаційного комітету.

 

ІV.   Підбиття підсумків конкурсу та нагородження.

   4. 1. Результати конкурсу оголошуються у рубриці  "Саксаганський район" в соціальній мережі “ВКонтакте” та на інформаційному порталі “Перший Криворізький”.

   4. 2. Переможець нагороджується цінним подарунком.

   4. 3. Учасники конкурсу нагороджуються подяками голови Саксаганської районної у місті ради. 

 

   Організаційні   питання    щодо   участі в  конкурсі  можна з’ясувати за тел. 64-31-54  або звернувшись за адресою  за адресою: м. Кривий Ріг, вул. Ме-лешкіна, буд 32, каб. 311, 312  (секретар організаційного комітету – Лебедин Євгенія Олегівна).