Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Інформаційна зустріч на тему: «Профілактика негативних явищ серед молоді»

28 квітня 2017 року за ініціативи відділу у справах сім’ї і молоді виконкому Саксаганської районної у місті ради в бібліотеці Криворізького державного комерційно-економічного технікуму відбулася інформаційна зустріч студентів технікуму з представниками виконкому Саксаганської районної у місті ради, правоохоронних органів та лікаря-дерматовенеролога на тему: "Профілактика негативних явищ серед молоді".

На зустрічі лікар-дерматовенеролог обласного комунального закладу «Шкірно-венерологічний диспансер» ДОР Цабак Микола Миколайович детально розповів студентам про хвороби, що передаються статевим шляхом. Інспектор поліції ювінальної превенції Саксаганського відділення поліції Криворізького відділу Національної поліції України Ордіна Дар’я Геннадіївна повідомила про можливу кримінальну та адміністративну відповідальність за вчинення злочинів та правопорушень. Спеціаліст І категорії відділу у справах сім’ї та молоді виконкому Саксаганської районної у місті ради Герасимчик Юлія Андріївна провела бесіду з питання попередження насильства в сім’ї та торгівлі людьми.

Студенти мали змогу поставити питання спеціалістам і отримати кваліфіковані відповіді. Ця зустріч сьогодні є досить ефективною, тому плідна співпрапраця з експертами даного напрямку підвищує рівень порядку та моральності, правову культуру молоді.

Педагогічний та студентський колективи висловлюють вдячність співробітникам виконкому Саксаганської районної у місті ради, Саксаганського відділення поліції та шкірно-венерологічного диспансера за співпрацю, а також щирі сподівання на подальше співробітництво задля виховання у молоді почуттів власної гідності, значущості та честі.