Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Дотримання дисципліни та порядку

Дисципліна і порядок у сім'ї, навчальних та інших дитячих закладах мають забезпечуватися на принципах, що ґрунтуються на взаємоповазі, справедливості і виключають приниження честі та гідності дитини.

Саме на таких принципах ґрунтується  робота служби у справах дітей виконкому  Саксаганської районної у місті ради.

Спеціалістами служби  у справах дітей в тісній співпраці з Криворізьким районним управлінням поліції ГУНП № 4 в Дніпропетровській області, відділом зв’язків з громадськістю полку ПП в м. Кривий Ріг УПП в Дніпропетровській області, та     Криворізьким міським центром соціальних служб для сім’ї дітей та молоді в період з 22-26.02.2021  здійснено двадцять рейдових заходів щодо перевірки сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, проведено профілактично-роз’яснювальні бесіди з батьками щодо забезпечення належних умов проживання та  гармонійного  розвитку дітей.

З метою соціального захисту малолітніх та недопущення в подальшому порушення їх прав та законних інтересів службою у справах дітей порушено клопотання  по відношенню до трьох батьків перед Криворізьким районним управлінням поліції ГУНП № 4 в Дніпропетровській області про проведення з даними громадянами  профілактично-роз’яснювальної бесіди, та про притягнення до адміністративної відповідальності за ст. 184 КУпАП  за ухилення від виконання батьківських обов`язків та  порушення прав дитини.