Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Вдячні за синів

 У Саксаганському районі стало доброю традицією напередодні чудового жіночого свята зустрічатися з представницями кращої половини людства – жінками. І цей рік не став винятком.

            03 березня 2021 року, з нагоди Міжнародного жіночого дня, пройшов урочистий прийом голови районної у місті ради матерів, сини яких загинули під час проведення антитерористичної операції, операції об’єднаних сил та війни в Афганістані

          З нагоди свята присутніх привітав заступник голови Саксаганської районної у місті ради Борис Яровий. Він висловив щиру вдячність жінкам за їх неоцінений вклад у виховання синів, які стали справжніми патріотами своєї держави, захистили незалежність України віддавши своє життя.

          Святковим подарунком став виступ переможців Всеукраїнських і Міжнародних конкурсів та фестивалів викладачів комунального закладу  спеціалізованої мистецької освіти «Музична школа № 13» Криворізької міської ради Катерини Добридник та Тетяни Дацко.

          Всі присутні жінки отримала подарунок на згадку про свято.