Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Обласні змагання зі стрітболу – етап пройдено!

З метою популяризації та розвитку стрітболу в районі, зміцнення здоров’я учнів шляхом залучення їх до регулярних занять ігровими видами спорту, виявлення здібних спортсменів та їх підготовці для подальшої участі в міських, обласних і Всеукраїнських змаганнях, 16 та 17 січня 2020 року були проведені районні змагання зі стрітболу (3х3) серед юнацьких команд учнів закладів освіти у віковій категорії 2005 р. н. і молодші згідно з програмою шкільних спортивних ігор «Олімпійські надії».

Перше місце здобула збірна команда майстрів стрітболу КНВК № 35 (тренер Андрій Демченко), команда отримала право представляти наш район на міських змаганнях.

24 січня на базі КПНЗ «ДЮСШ №6» наша команда виборола перше місце і отримала право представляти місто Кривий Ріг на обласних змаганнях.

Минув місяць підготовки і наші хлопці 28 лютого змагалися на обласних змаганнях зі стрітболу. Цей етап хоча і був найскладнішим, але все одно підкорився спортсменам нашої команди – перше місце і квиток на Всеукраїнський турнір в м. Києві – наші!

Вітаємо наших хлопців із чемпіонством області і бажаємо продуктивних тренувань та великої перемоги в травні місяці у м. Києві, де вони будуть захищати честь Дніпропетровської області!