Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Відкрита районна першість Саксаганського району з тхеквондо ВТ серед дітей, молодших юнаків, юнаків, кадетів і юніорів, присвячена до Міжнародного жіночого дня 8-го березня

З метою популяризації та розвитку олімпійських бойових видів спорту, пропаганди здорового способу життя, активізації фізкультурно-спортивної роботи з дітьми, підлітками та молоддю, 03 березня 2018 року на базі комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 10» КМР (вул. Бикова, 4) відбулася відкрита першість Саксаганського району з тхеквондо ВТ серед дітей, молодших юнаків, юнаків, кадетів і юніорів, в якій взяли участь 49 спортсменів (8 дівчат та 41 юнак), присвячена до Міжнародного жіночого дня 8-го березня.

На спортивних районних змаганнях була присутня депутат Саксаганської районної у місті ради від політичної партії «Опозиційний блок» Логінова Анжеліка Анатоліївна, яка привітала та поздоровила спортсменів, тренерів та батьків зі святом спорту та весни.

Наймолодшим учасником змагань став вихованець ДЮСШ № 10 Лавренко Іван 2011 року народження, найстаршим серед учасників – Чертков Андрій 2001 року народження.

Серед переможців відкритої першості Саксаганського району  з тхеквондо ВТ хочеться відмітити спортсменів початківців та найбільш перспективних спортсменів, для яких ці змагання були іспитом на даному етапі навчання:

в категорії діти:

– Панченко Назар ( «ДЮСШ № 10», тренер Черткова А. Г.);

– Лавренко Іван (ДЮСШ № 10, тренер Черткова А. Г.);

в категорії молодші юнаки:

– Мамро Ігор (ДЮСШ № 10, тренер Черткова А. Г.);

- Фільк Анастасія (ДЮСШ № 10, тренер Черткова А. Г.);

в категорії юнаки:

- Лісовенко Микита (ДЮСШ № 10, тренер Черткова А. Г.);

в категорії кадети:

- Васильченко владислав (ДЮСШ № 10, тренер Черткова А. Г.);

- Миколаєнко Анатолій (ДЮСШ № 10, тренер Черткова А. Г.);

в категорії юніори:

- Азаренко Данило (ДЮСШ № 10, тренер Черткова А. Г.);

- Тимощук Кирило (ДЮСШ № 10, тренер Черткова А. Г.).

Всі переможці та призери відкритої районної першості з тхеквондо ВТ були нагороджені грамотами комітету з фізичної культури та спорту виконкому сакса ганської районної у місті ради.

Організаційним комітетом змагань були визначені кращі бійці в трьох номінаціях, ними стали:

в номінації «За волю до перемоги»:

- Мамро Ігор (ДЮСШ № 10, тренер Черткова А. Г.);

в номінації «За кращу техніку бою»:

- Маханьков Віктор (ДЮСШ № 10, тренер Черткова А. Г.);

в номінації «За кращій видовищний поєдинок»:

- Васильченко Владислав та Миколаєнко Анатолій (ДЮСШ № 10, тренер Черткова А. Г.).

Всі номінанти спортивного заходу від депутата районної у місті ради Логінової Анжеліки Анатоліївни отримали сертифікати на придбання спортивного інвентарю.

І хай в сьогоднішніх змаганнях перемогли сильніші, переможеним не сумувати, бо програш - це лише добрий досвід та шаг до нових сходжень. І в цьому є сила вислову - «Не перемігши себе, не переможеш суперника!».

Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний за допомогу в організації та проведенні відкритої районної першості депутату Саксаганської районної у місті ради Логіновій Анжеліці Анатоліївні, адміністрації комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 10» в особі в. о. директора Бородіної Лариси Володимирівни.