Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Зустріч з учасниками грантових програм для розвитку бізнесу

Підводячи підсумки року співробітники виконкому запросили до хабу підприємців, які брали участь у грантових програмах цього року, для отримання зворотного зв'язку стосовно отриманих ними коштів по різним грантовим програмам: «ЄРобота» та міжнародні програми для розвитку бізнесу.

Було цікаво дізнатися, як вплинули гранти на розвиток їх бізнесу, в чому були складності при оформленні заявок та який найбільший плюс в отриманні фінансової допомоги на розвиток бізнесу від держави чи міжнародних організацій.

В свою чергу учасники дізналися, що у виконкомі є відділ перспективного розвитку району, інвестицій та інновацій, співробітники якого допомагають підібрати грантову програму саме для їх бізнесу, оформити заявку чи бізнес план для участі в грантових програмах та подальшого супроводу в ході реалізації.

Підприємці району детально розповіли про переваги та недоліки різних грантових програм та виразили велику зацікавленість у подальшій участі.

А для того щоб більш детально дізнатися про діючі грантові програми, які підходять для розвитку вашого бізнесу чи допоможуть вам розпочати власну справу звертайтесь за номером - 0938648016 та долучайтесь до телеграм каналу - t.me/grantssrvk .