Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Хай у дітей України будуть щасливі очі

Зимова пора спонукає вірити, що душевне тепло здатне зігріти та об’єднати.  Важливо, щоб це тепло відчули всі, особливо під час новорічних свят, коли очікування й святкування пов’язане зі світом добрих казок і дивувань. Саме діти з нетерпінням очікують на дива і здійснення найзаповітніших мрій, виконання бажань.

Для дітей мужніх воїнів, які відстоюють незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, протягом грудня у закладах освіти району проходять новорічно-різдвяні свята, які несуть атмосферу чарівності, добра і милосердя. Окрім цього у ці дні маленькі саксаганці, учні та вихованці дитячих садочків отримують  солодкі подарунки до свят.

 Без уваги не залишили й діток з особливими освітніми потребами та дітей, батьки яких перебувають в полоні, пропали безвісти, поранені. 25-26 грудня 2023 року для них  святкову атмосферу та новорічний настрій подарували  працівники та вихованці ПК «Мистецький», які підготували новорічну театралізовану програму «Хай у дітей України будуть щасливі очі». Із вітальним словом до діточок та їх батьків звернулася заступник голови виконкому Саксаганської районної у місті ради Алла Нагній, побажала усім новорічного настрою та здійснення усіх їх заповітних мрій і бажань.  До привітань приєдналася громадська організація «Долоньки добра» на чолі з Пиріг Оксаною Михайлівною, яка подарувала діткам смаколики у формі долоньки – символу добра та підтримки. Після  новорічної  програми усі діти отримали солодкі подарунки, позитивні емоції та святковий настрій.

Свята пройшли яскраво та весело, у захваті залишились як дітлахи, так і дорослі.