Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Новорічні святкові заходи для вихованців ДЮСШ № 10

          З метою змістовного дозвілля та зайнятості в зимовий канікулярний період вихованців комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 10», на передодні Новорічних і Різдвяних свят, 30 грудня 2016 року в міському комунальному закладі «Палац культури «Мистецький» (вул. Бикова, 2), відбулося традиційне новорічне свято для дітей та їх батьків культурно-розважальним заходом та казковою виставою «Пригоди Буратіно, або золотий ключик».

          В культурно-розважальній програмі взяли участь понад 300 вихованців спортивних відділень, яких чекала незвичайна пригода за участю казкових героїв з конкурсами, загадками, віршами, танцями та співами, по закінчені якого всі діти отримали у подарунок солодощі та новорічну казку.

          Виконком Саксаганської районної у місті ради приєднуємося до поздоровлень з наступаючими новорічними та різдвяними  святами. Хай новий 2017 рік стане для всіх спортсменів України вдалим на здобуття перемог. Миру, добробуту та достатку! Зі святом!