Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

40-річчя громадської організації фізкультурно-спортивного клубу «Тарас»

   26 грудня 2015 року в спортивному залі комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 10» (вул. Бикова, 4),  відбувся турнір з міні-футболу та урочистий захід з нагоди 40-ї річниці з дня заснування громадської організації фізкультурно-спортивного клубу «Тарас», де зібралося понад 40 осіб.

   Історія створення клубу розпочалася в період заснування Саксаганського району в далекому 1975 році, засновником якого вважається перший секретар райкому партії Сушко Тарас Григорович, ім’ям якого й було названо клуб.

   Діяльність клубу мала фізкультурно-оздоровчий характер, де всі бажаючі грали в волейбол, міні-футбол, баскетбол, настільний теніс та займалися плаванням.

   Першим тренером в клубі, протягом 27 років, був колишній директор спортивного комплексу РУ ім. Кірова Поляков Марк Єремєєвич. В 2002 році його змінив діючий директор комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 10» Ремінський Володимир Іванович.

   Клуб має свої традиції та переконання, до його лав збиралися позмагатися сім’ями, дворами та бригадами. Серед його постійних членів є такі визначні особистості, як: Юрій Вілкул, Григорій Вербицький, Володимир Хисний, Аркадій Бондаревський, Микола Ткачук, Олександр Щербанюк та інші.

   Після закінчення турніру з міні-футболу, на урочистій церемонії нагородження, всіх членів клубу та найактивніших його діячів було нагороджено пам’ятними медалями та грамотами.

   Що ж, поздоровляємо зі святом всіх активістів, спортивних волонтерів, спонсорів-меценатів, всіх небайдужих до фізкультурно-оздоровчого, спортивно-масового і ветеранського руху та особисто членів клубу з 40-річчям і з наступаючими новорічними та Різдвяними святами! Хай щастить Вам у новому 2016 році!