Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Про засідання колегії відділу освіти

   24 грудня 2016 року відбулось планове засідання колегії відділу освіти виконкому районної у місті ради, на яку були запрошені керівники всіх загальноосвітніх, дошкільних, позашкільних навчальних закладів.

   На колегії були розглянуті три основні питання. Заслухано звіт про підсумки роботи відділу та закладів освіти у 2015 році, де було проінформовано про виконання бюджету, проведені ремонтні роботи, заходи щодо покращення матеріально-технічного забезпечення  закладів освіти району, проаналізовано наявну мережу та контингент закладів, створені умови навчання, досягнення дітей та педагогів. Визначено основні завдання розвитку галузі на 2016 рік. Затверджено план роботи відділу освіти виконкому районної у місті ради на 2016 рік, проаналізовано виконання  рішень колегії відділу освіти прийнятих за період з травня  2012 року по грудень 2014 року.

Наприкінці заходу присутні отримали новорічні вітання від учнів Криворізької загальноосвітньої школи № 122.

   З матеріалами колегії можна ознайомитись додатково на сайті відділу освіти виконкому районної у місті ради у розділі «Семінари, конференції, колегії».