Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Знай та відстоюй свої права

До Міжнародного дня волонтера, в рамках професійного клубу «Споживач та ринок»03 грудня 2018 року у Криворізькому державному комерційно-економічному технікумі  відбулася творча майстерня «Знай та відстоюй права споживачів». Очолила майстерню Кожемяка Наталя Євгенівна, начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб'єктами Першого криворізького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Організатори – викладачі спецдисциплін циклової комісії торгівлі та підприємництва, координатори волонтерських міні-проектів «Проблеми соціуму» та «Школа молодого споживача» Галямар В.О., Біла І.В., Осадча І.А. Учасники – студенти І, ІІ, ІІІ курсів спеціальності «Товарознавство та комерційна діяльність».

Всі присутні говорили про захист прав споживача, його поведінку в рамках закону, права та обов’язки учасників ринку, між учасниками заходу відбувся обмін думками, знаннями, творчими знахідками.

Тренінгові вправи, робота в команді, творчі завдання, відеолекторій створили теплу продуктивну атмосферу, в рамках якої кожен прийшов до висновку, що відстоювати права споживача не тільки можна та потрібно, але ще й корисно.

Одна з чудових якостей сьогоднішньої майстерні - це відчуття свободи творчості та повноцінного життя, що пережили і запам'ятали учасники. Воно виключило сухий академізм правових дисциплін і увійшло у духовний досвід студентів та викладачів, тобто стало частиною культури кожної особистості. Знай та відстоюй свої права, допомагай іншим!