Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

«На черзі – пленарне засідання сесії районної у місті ради»

   У п’ятницю, 28 листопада у виконкомі Саксаганської районної у місті ради  відбудеться засідання XXXIII сесії районної у місті ради VI скликання.

   Передуватиме її проведенню засідання постійних комісій районної у місті ради, де  депутатами районної у місті ради будуть детально опрацьовані всі питання порядку денного сесії.

   На пленарному засіданні на розгляд депутатів районної у місті ради буде запропоновано 12 питань, зокрема: про готовність житлового фонду, об’єктів соціальної сфери та комунального призначення до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 років,  про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності прокуратури на території Саксаганського району, про затвердження звіту про виконання районного у місті бюджету за  9 місяців 2014 року та ін.

   Шановні мешканці району, аби бути всесторонньо обізнаними з діяльністю районної у місті ради та її виконавчого комітету, користуйтеся офіційним інтернет-ресурсом виконкому районної у місті ради http://srvk. gov. ua.