Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Інформація щодо оформлення одноразової матеріальної допомоги особам з інвалідністю з дитинства

В управлінні праці та соціального захисту населення триває прийом заяв для виплати одноразової матеріальної допомоги за рахунок коштів міського бюджету особам з інвалідністю з дитинства, у розмірі 3, 0 тис. грн., які зареєстровані та проживають у м. Кривому Розі (у тому числі внутрішньо переміщеним особам) і перебувають на обліку в управлінні праці та соціального захисту населення або в територіальному органі Пенсійного фонду України.

Просимо осіб, які ще не скористалися своїм правом на отримання  одноразової допомоги звернутися до управління та надати заяву для оформлення матеріальної допомоги.

Звертаємо Вашу увагу, що прийом документів для оформлення одноразової матеріальної допомоги у 2021 році буде здійснюватись по 30.11.2021 включно.

Для отримання додаткової інформації телефонуйте до управління праці та соціального захисту населення за телефонами: 0983602004, 0978288145, 94-72-42.