Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Субсидію на опалювальний сезон розраховано з урахуванням збільшених соціальних нормативів на 50 відсотків

Для домогосподарств, яким було призначено житлову субсидію на неопалювальний період (із травня 2021 року), в тому числі із нульовим розміром, проведений розрахунок субсидії на опалювальний період 2021-2022 років із жовтня без звернень громадян.

Оскільки Дніпропетровська область перебуває в зоні з «червоним» рівнем карантинних обмежень, субсидія на жовтень розрахована з урахуванням збільшених на 50 відсотків соціальних нормативів: на оплату централізованого постачання холодної води, водовідведення, електроенергії та природного газу для приготування їжі і підігріву води. При цьому, субсидію на «опалення» виконано з 16 жовтня 2021 року.

Окремо звертаємо увагу, коли житлова субсидія на неопалювальний сезон та на жовтень 2021 року була призначена з нульовим значенням, то з листопада буде проведено її розрахунок з урахуванням надання послуги «опалення» на повний місяць. Тож, у цьому випадку звертатися за переоформленням житлової субсидії на опалювальний період 2021-2022 років не потрібно!

Якщо у мешканців району виникають питання щодо розмірів субсидії, пропонуємо з’ясовувати питання за телефоном 098 360 20 04 або самостійно переглянути розмір субсидії на сайті Єдиного державного реєстру отримувачів субсидій Міністерства соціальної політики (subsidii.ioc.gov.ua).