Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Стоп - дитяча злочинність!

02. 08. 2017 в Криворізькому відділі Головного управління національної поліції в Дніпропетровській області відбулася координаційна нарада правоохоронних органів, представників закладів освіти та органів місцевого самоврядування, співробітники ювенальної превенції - а саме так нині називають підрозділ поліції, який веде роботу з дітьми.

За результатами цієї наради в Саксаганському районі за 2016 рік неповнолітніми скоєно сім злочинів, а в 2017- 11, тому в канікулярний час спеціалістами служби у справах дітей спільно з інспекторами ювенальної превенції продовжується робота спрямована на профілактику негативних явищ в дитячому та підлітковому середовищі, проводяться перевірки щодо недопущення фактів продажу алкоголю та тютюну неповнолітнім особам, здійснюються відвідування сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, а також індивідуальна робота з дітьми, які вже скоїли правопорушення.

Крім того в районі на педагогічних нарадах буде винесено на обговорення питання профілактики правопорушень серед дітей задля подолання цього явища.