Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Семінар – нарада з головами органів самоорганізації населення

          02 серпня 2016 року у каб. 320 виконкому Саксаганської районної у місті ради відбувся семінар-нарада з керівниками органів самоорганізації населення під головуванням керуючої справами виконкому Саксаганської районної у місті ради Дуванової О. М.

          Перед присутніми виступила заступник начальника відділу прийняття рішень щодо грошових виплат управління праці та соціального захисту населення виконкому Саксаганської районної в місті ради Суворова О. М., яка поінформувала присутніх про порядок призначення субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг. Керівники органів самоорганізації населення отримали нові зразки бланків заяв та декларацій про доходи для призначення житлової субсидії для розповсюдження серед мешканців вулиць, що входять до меж відповідних вуличних комітетів. Також було внесено пропозицію щодо співпраці управління з керівниками органів.

          До керівників органів самоорганізації населення району звернулася завідуюча відділом реєстрації місця проживання громадян Чайка Л. Б., яка розповіла про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування та оптимізації надання адміністративних послуг. Зокрема, увагу було приділено роботі новоствореного відділу реєстрації місця проживання громадян, яким здійснюється ведення електронного обліку реєстрації місця проживання громадян із пропозицією щодо їх взємодії зі спеціалістами відділу. Вона пояснила, що така співпраця сприятиме перевірці та уточненню інформації про зареєстрованих осіб у будинках сектору приватної забудови. Участь у семінарі-нараді взяли 15 керівників органів самоорганізації населення району.