Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Сплата за житлово-комунальні послуги

22. 06. 2016 була припинена подача холодної води в трьох районах нашого міста - Саксаганському, Металургійному (Дзержинському) та Довгинцівському. Відключення води пов’язано з тим, що борг населення міста за воду складає більш ніж 100 мільйонів гривень (за інформацією міськвиконкому).

Станом на 01. 06. 2016 заборгованість мешканців Саксаганського райо-ну за спожиті енергоносії та комунальні послуги становить 118 млн. грн. по відношенню до попереднього місяця заборгованість зменшилась на 21,2 млн. грн., по відношенню до початку опалювального сезону (01. 11. 2015) зменшилась на 7,6 млн. грн.

Причиною такої значної суми боргу є не лише значне підвищення тарифів за житлово-комунальні послуги, а й несплата населенням за споживан-ня енергоносіїв.

Хочеться наголосити, що саме вчасна сплата за житлово-комунальні послуги є запорукою комфорту та сприятливих умов життя населення нашого міста.