Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Дитячий дворовий футбол – фішка Саксаганського району

   З метою організації змістовного дозвілля серед дітей, підлітків і молоді, зміцнення їх здоров’я шляхом залученням до регулярних занять футболом, активізації фізкультурно-оздоровчого напрямку роботи влітку та популяризації дворового футболу в районі, 04 липня 2016 року з 9.00 на спортивному майданчику КЗШ № 113 (вул. Курчатова, 39а) відбувся традиційний районний турнір з дворового футболу серед збірних команд  дітей та підлітків шкільного віку (6-9 класів), який проводиться в рамках літньої спартакіади «Юність 2016», де взяли участь 50 чоловік з п’яти команд (ЦДЮТ «Сонях», КЗШ № 113, КЗШ № 41, КЗШ № 51, КЗШ № 68).

   По закінчені двох табірних змін в пришкільних таборах з денним перебуванням, дітлахи, що не поїхали з міста збираються на спортивних майданчиках закладів освіти та за місцем мешкання населення в мікрорайонах. Так і виникла ідея організації турніру з дворового футболу серед збірних команд будинків, дворів і мікрорайонів. Але для доцільної їх організації, хлопчаки збирають свої команди від своїх навчальних закладів, з представником закладу та заявляються на змагання.    

   Цього разу команди-учасниці турніру грали між собою по круговій системі, переможець якої визначався за кращою різницею набраних очок, забитих і пропущених м’ячів та особистих зустрічей між собою.

   Перше місце, не програвши жодного матчу, здобула команда КЗШ № 51 (представник Кобзар М. Ю.), друге дісталося ЦДЮТ «Сонях» (представник Толбас В. О.), третє місце посіла дружна збірна КЗШ № 68 (представник Трипольський А. В.). Переможці та призери турніру були нагороджені кубками, грамотами та медалями. Від депутата Саксаганської районної у місті ради Хотькіна Володимира Олександровича всі учасники районного спортивного заходу отримали солодкі подарунки у вигляді морозива.

   Літо – період відпочинку та змістовного дозвілля дітей. Поздоровляємо переможців і призерів змагань та чекаємо всіх 06 липня 2016 року о 10.00 на базі КНВК № 35 (вул. Співдружності, 84а) до районних змагань з шахів «Біла Королева» серед населення всіх категорій.