Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Проект Плану дій сталого енергетичного розвитку міста Кривого Рогу до 2025 року

Місто Кривий Ріг декларує свій вектор на майбутнє в напрямку сталого енергетичного розвитку. З цією метою наразі органи місцевого самоврядування тісно співпрацюють з представниками проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні» та незалежними енергоаудиторами.

Як результат сумісної роботи до уваги криворіжців пропонується проект Плану дій сталого енергетичного розвитку міста Кривого Рогу до 2025 року.

 

План дій сталого енергетичного розвитку (ПДСЕР) – це комплекс стратегічних проектів щодо вдосконалення всіх сфер і галузей міста з урахуванням можливих джерел та механізмів їх фінансування, а також їх впливу на зменшення викидів СО2. Це нова кліматична політика міста, що направлена на сталий енергетичний розвиток і запобігання небажаним змінам клімату шляхом скорочення викидів СО2.

Підвищення результативності та ефективності діяльності в галузі енергозбереження та підвищення енергетичної ефективності вимагає застосування системного підходу до реалізації сукупності взаємопов'язаних і взаємодіючих процесів, які відображені в 5 головних характеристиках бачення реалізації ПДСЕР:

 

У випадку наявності зауважень або пропозицій до Плану дій сталого енергетичного розвитку міста Кривого Рогу пропонуємо звертатись до виконкому районної у місті ради або безпосередньо до розробника – виконкому міської ради.

Проект Плану дій сталого енергетичного розвитку міста Кривого Рогу до 2025 року.